Ambachtelijke ChocolaterieVakantiesluiting
Sjókkelaat is gesloten van maandag 22 juli tot en met 9 augustus


Sjókkelaat, dé ambachtelijke chocolaterie van Susteren.
Al ons vakmanschap en passie komen samen in onze handgemaakte producten. Iedere stap in het maakproces zorgt ervoor dat alleen de fijnste en beste ingrediënten met de lekkerste en mooiste chocolade samenkomen tot unieke chocoladeproducten.
Ons doel
U een onvergetelijke chocoladeervaring te bezorgen die onweerstaanbaar is.
Bij binnenkomst komt de chocoladegeur je tegemoet, het water loopt je in de mond!

Chocolade Truffels
Bij Sjokkelaat wordt alles met de hand gemaakt, achterin de winkel. De chocoladetruffels zijn de specialiteit hier Truffels die smaken als puur geluk. Kleine chocolade bolletjes gevuld met de heerlijkste vullingen.
Voor de lekkerste chocoladerepen met of zonder noten - zelfs suikervrij, pindarotsjes en nog veel meer lekkernijen moet je hier zijn.

Chocolade Producten
Op zoek natuurlijke chocolade ingrediënten?
cacaopoeder, hagelslag, chocolade vlokken, gebrande nootjes en meer..

Geschenken
Dat valt écht bij Iedereen in de Smaak! Een origineel, luxe, smaakvol én handgemaakt chocolade geschenk of bedankje.
Bij Sjókkelaat hebben we voor iedere fijnproever een geschikt geschenk. Bent u op zoek naar een origineel geschenk voor verjaardag, huwelijk, geboorte, zakelijk bedankje dan denken we graag met u mee.

Cake & Koekjes
Zoete cake en koekjes zijn een cadeautje. Soms met de smaak van toen, soms met de smaak van morgen. Maar altijd uniek.

Belegde Broodjes
Heerlijk royaal belegde broodjes, dagelijks vers bereid.
30 cm stokbroodjes in  wit of bruin naar keuze.
Af te halen op de Handelsweg 50 te Susteren
Online te bestellen.


Duurzame chocolade
Wij zijn op weg naar een duurzame toekomst. Sinds jaar en dag geloven wij in eerlijke producten gemaakt met een eerlijke chocolade. Van cacao, alleen van gecertificeerde herkomst, met een eerlijke prijs voor de cacaoboeren.
Onze chocolade komt van Barry Callebaut uit Belgie en is de grootste chocolade producent ter wereld. Daarom heeft Barry Callebaut Chocolade een grote verantwoordelijkheid bij het creëren van een duurzame cacao-industrie. Gelukkig gebeurt er veel in positieve zin. Zo heeft Callebaut Chocolade als eerste, en dat al vele jaren geleden, een programma voor duurzaamheid opgezet. Zeker in de West-Afrikaanse landen waar bijna alle cacao vandaan komt, zoals Ghana en Ivoorkust.